συνταγή με Ημίσκληρο Πίνδος Βοσκοτόπια
Τυροκροκέτες
Υλικά
- 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
- 500γρ. Ημίσκληρο Πίνδος Βοσκοτόπια
- 3 αυγά
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη φρυγανιά, το τυρί, τα αυγά και ρίχνουμε το πιπέρι.
- Ζυμώνουμε το μείγμα και πλάθουμε τις κροκέτες.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι και όταν ζεσταθεί αρκετά τηγανίζουμε τις κροκέτες.
- Όταν ροδίσουν από όλες τις πλευρές, τις βγάζουμε από το λάδι και σερβίρουμε.